Şehit Er Murat Çökmez İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Öğrenen bir okul oluşturmak için varız. Öğrenmeyi öğretmek için varız . Bilimsel düşünme, araştırma becerilerini kazandırmak için varız. Güvenli bir okul oluşturmak için varız. Milli kültürümüzü benimsetmek ve yayılmasına yardımcı olmak için varız. Çevremizde eğitimin niteliğini arttırmak için varız. Eğitimde teknolojik donanımı kullanmak için varız. Öğrencilerimizi çağdaş yaşama hazırlamak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:30 -14.30
Isınma: Doğalgaz/Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitermuratcokmez.meb.k12.tr

Adres - İBNİ SELİM MAH. FEVZİ ÇAKMAK 1 SK. FATIH ORTA OKULU BLOK NO 4 TOSYA / KASTAMONU

Öğretim Şekli :Örgün

Yerleşim Yeri - Binamızda yapılan deprem etüt çalışması sonucu yıkım kararı uygulanmış olup okulumuz Fatih Ortaokulunun en üst katında eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Ulaşım Şehir merkezinde.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkezi